x

передзвонити

пошук

*Зареєстровані користувачі можуть скоріше оформляти замовлення, відслідковувати їх та передивлятися історію замовлень.

Авторизація

кошик

Олія Чорного Кмину Ефіопське 125мл
Мед Чорного Кмину Хемані 125мл
+

Олія Чорного Кмину Королівське 125мл


Товар в наявності
Ціна за шт Кількість Всього
250 грн
×
=
250 грн
300 грн

Олія чорного кмину Королівська 125мл

Масло черного тмина инструкция
Масло Черного Тмина
инструкция, применение,
противопоказания,
употребление, лечение,
полезные свойства.

Купити олію Чорного Кмину. Отримано шляхом холодного віджиму чорного кмину. Консистенція щільна, смак насичений. Ця олія чиста - ні з чим не змішана!

Підвищує імунітет. Вміст речовини Neigellon надає олії чорного кмину унікальні лікувальні властивості.

Висока ефективність при лікуванні дихальних шляхів. Має властивість дроблення каменів у нирках. Допомагає при цукровому діабеті. Покращує слух.

Спосіб вживання:

  • дорослим - 1 чайна ложка, 2 рази на день: вранці і ввечері після їжі, разом з будь-яким гарячим питтям;
  • дітям - половина чайної ложки, 2 рази на день: вранці і ввечері після їжі, разом з будь-яким гарячим питтям.

Вироблено в Єгипті. Термін придатності: до 2018 року

100% натуральна олія. Отримано шляхом холодного пресування чорних насінин, вирощених натуральним способом, без хімічної обробки.

Безліч причин купити Олію Чорного Кмину

Срок годности
до 2016 года

Олія чорного кмину виготовляється з насінин квітки, механічним шляхом - це найправильніший спосіб виробництва. Родом чорний кмин зі Східної Азії і з Середнього Сходу. Індія, Єгипет, Середній Схід і Середземномор'я - основні місця культивації.

Понад три тисячі років тому люди виявили цілющі властивості насінин квітки кмину.

У Бангладеші, в університеті міста Дакка провели антибактеріальні дослідження олії чорного кмину. Його порівняли з такими антибіотиками, як: Ампіцилін, Тетрациклін, Котрімокзазол, Гентамицин, Налідиксова кислота. Ефективність олії чорного кмину за всіма показниками перевершила ці антибіотики.

Цілющими властивостями як зовнішнього так і внутрішнього застосування олія чорного кмину славиться завдяки багатющому хімічному складу. Мало яка лікувальна олія для волосся або суглобів обходиться без олії чорного кмину. Вживайте її в профілактичних цілях - ця олія захищає від застуди.

Втомлюєтеся? Тоді почніть вживати олію чорного кмину і буквально через місяць Ви відчуєте значний приплив сил і енергії.

УВАГА! Олію чорного кмину НЕ рекомендовано жінкам в положенні і людям з імплантантами.

Зовнішнє застосування олії чорного кмину

  • догляд за проблемною шкірою. Для будь-якого типу шкіри з застійними і гострими запальними елементами. При нейродермитах, алергічних дерматитах. Надає регенеруючу і тонізуючу дію;
  • для очищення шкіри і пор;
  • робить бюст більш пружним;
  • сприяє знищенню бородавок;
  • прибирає свербіж. Протигрибковий, антибактеріальний засіб.

Внутрішнє застосування:

  • підвищує імунітет;
  • дробить камені в нирках і сечовому міхурі;
  • допомагає при бронхіті, нежиті, кашлі, астмі;
  • покращує апетит;
  • покращує потенцію;
  • знижує рівень холестерину.

Олія чорного кмину ефективна при лікуванні:

  • нетравлення шлунка;
  • нетримання сечі;
  • артриту;
  • виразці шлунка.

Відгуки до Олія Чорного Кмину Королівське 125мл
Владимир

Да...масло уникальное,я лично сам его отжимаю на своем масло прессе.

Игорь

Масло тмина работает! Сахар понизился с 6 до 5.3!!! Это после курса в 5 банок масла.

Владимир Одесса

Нормализовалось давление за две недели приема этого масла. Рекомендую!

Елена Васильевна

Купила одну баночку, попробовала и через 10 дней стала лучше себя ощущать, появилось больше энергии. Заказала еще несколько.

Галина Петровна

Решила попробовать это масло, понравилось мне и подруге.

Лена

Масло действительно придаёт силы организму, ты чувствуешь себя намного лучше, меньше устаешь.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
0/5

Рекомендовані товари