x

передзвонити

пошук

*Зареєстровані користувачі можуть скоріше оформляти замовлення, відслідковувати їх та передивлятися історію замовлень.

Авторизація

кошик

У нас у продажу з'явилися макарони з твердих сортів пшениці

24.06.2015297
У нас у продажу з'явилися макарони з твердих сортів пшениці

За численними запитами наших клієнтів ми додали в наш асортимент Макарони.

Представляємо вам макарони з твердих сортів пшениці бренду Luigi Tomadini - це італійський бренд, середнього цінового діапазону.

Історія бренду Luigi Tomadini

У 1843 році Анджело Томадіні створив пекарню в місті Порденоне, який був у той час невеликим, але процвітаючим. Незабаром він додав до свого асортименту свіжу пасту.

Tomadini виробляв продовольчі товари високої якості, завдяки чому клієнтура швидко росла. Коли бізнес виріс, Tomadini відкрив ряд магазинів в Порденоне, де він продавав продукти, приготовлені в його головній пекарні в Via Della Мотта.

З 1844 по 1920 хорошу традицію робити якісні вироби успадковував його син - Арканджело Tomadini, який продовжив розвивати бізнес з ентузіазмом і відданістю клієнтам.

З 1924 вдова Антоніо, Луїджі, разом зі своїми синами Арканджело, Лоренцо, Джино і Джованні продовжили з пристрастю і великою рішучістю вести справи, щоб запустити сімейну фірму, яка зараз вже виросла у великий бізнес.

У 1930 році, Tomadini придбала будинок, раніше займаний паперовим комбінатом Сан-Марко, перетворивши його в сучасну макаронну фабрику. Робота в родині Tomadini завжди була заснована на природженому таланті і йшла в ногу з часом.

Макаронні вироби Tomadini поширені за межами Порденоне, завдяки інфраструктурі доріг, що швидко розвивається і появи сучасних на той час транспортних засобів. Продажі Tomadini Продуктів росли, в 1944 сонці році Луїджі відкрила завод з виробництва макаронних виробів в Rezzato (Брешія); тут також встановлюється найсучасніше технологічне обладнання для того, щоб гарантувати постійно зростаючій клієнтурі компанії кращі продукти.

У 1968 році був побудований новий завод на недавно завершеній кільцевій дорозі на північ від Порденоне, і протягом цього періоду компанія придбала додаткові виробничі потужності в Фріулі і Венето. На даний час, Tomadini стала найбільшою макаронною фірмою в області Фріулі-Венеція-Джулія. Відомі відображення з логотипом Tomadini тепер можна знайти по всій Італії, і макаронні вироби компанії стали частиною повсякденного життя величезного числа сімей в Північно-Східній Італії. Tomadini продовжує процвітати, і п'яте покоління - Анджело і Луїджі - приєдналися до компанії, щоб працювати разом зі своїми батьками. Це поклало початок періоду модернізації та автоматизації виробництва, яке було зосереджено на заводі Порденоне, в той час як інші макаронні фабрики були закриті. Завод в Rezzato (Брешія) був перетворений в логістичний і дистрибуційний центр.

У 1987 році, багатонаціональна корпорація Danone придбала компанію, почавши важливу ініціативу, спрямовану на збільшення виробництва і міжнародному рівні.

У 1998 році Луїджі Tomadini знову придбав компанію, і до цього дня продовжує роботу, яку його сім'я проводила протягом декількох поколінь, в результаті чого пасту Tomadini можна бачити на столах по всій країні.

Про тверді сорти пшениці

Як завжди, макарони з твердих сортів пшениці мають більший вміст клейковини і менший вміст крохмалю, ніж м'які. Виготовлені з них макаронні вироби мають більш низький глікемічний індекс (показник впливу продуктів харчування після їх вживання на рівень цукру в крові).

Від нас хочемо додати, що паста з твердих сортів пшениці менше розварюється і розлазиться;)