Мигдаль смажений в шкаралупі
Смажений мигдаль в шкаралупі – смачний і здоровий спосіб перекусити. Ці горіхи - натуральні, що не використовувалася відбілювати для додання більш презентабельного вигляду. У смаженому мигдалі багато:
- протеїнів
- клітковини
- кальцію
- цинку
Медичні тести показують, що мигдаль допомагає знизити ризик виникнення серцевих захворювань.
Факти про користь смаженого мигдаля
Всього 45 грам смаженого мигдалю щодня повністю покривають денну норму вітаміну Е і магнію, білка, клітковини, калію, кальцію, фосфору і заліза. Мигдаль є одним з кращих джерел мононенасичених жирів, а також входить в лідери за кількістю вживання в Україні. Із 14 грамів загального жиру, що міститься в 30 грамах мигдалю, близько 64 відсотків є мононенасиченими. Згідно з даними недавнього дослідження, опублікованого Американською кардіологічною асоціацією, цей хороший жир грає важливу роль, допомагаючи організму знизити шкідливий холестерин так само ефективно, як і дорогі ліки.
- Калорійність смаженого мигдалю в шкаралупі 595 кКал
- Білки 21г
- Жири 52г
- Вуглеводи 22г
- Харчові волокна 11г
- Вода 2,5 г
- Співвідношення жирів, білків і вуглеводів: 2,5 : 1 : 1
Мигдаль смажений в шкаралупі ціна за кг - 840 грн