вам передзвонити?

*Зареєстровані користувачі можуть скоріше оформляти замовлення, відслідковувати їх та передивлятися історію замовлень.

Кошик

Цукати

Купити цукати з доставкою по Києву та Україні можна в нашому інтернет-магазині Яммі. Хороші цукати з фруктів, ягід і овочів на кухні виконують не тільки декоративну функцію: їх можна додавати в начинку солодких пирогів, в тісто для маффінів і кексів, у фруктові салати та інші десерти.

210 грн/кг Min = 0.300 кг
Цукати асорті: ананас, вишня, папайя, апельсин, лимон
290 грн/кг Min = 0.300 кг
Ананас сушений натуральний
Ціна закг
290 грн
240 грн/кг Min = 0.300 кг
Ананас в цукрі, кільце
Ціна закг
240 грн
270 грн/кг Min = 0.300 кг
Диня канталупа сушена
Ціна закг
270 грн
250 грн/кг Min = 0.300 кг
Ківі сушений (цукати)
Ціна закг
250 грн
260 грн/кг Min = 0.300 кг
Мандарин сушений
Ціна закг
260 грн
260 грн/кг Min = 0.300 кг
Манго сушений
Ціна закг
260 грн
230 грн/кг Min = 0.300 кг
Персик сушений
Ціна закг
230 грн
170 грн/кг Min = 0.300 кг
Ананас в цукрі кубики
Ціна закг
170 грн
210 грн/кг Min = 0.300 кг
Апельсин в'ялений
Ціна закг
210 грн
245 грн/кг Min = 0.300 кг
Вишня сушена, коктейльна
Ціна закг
245 грн
230 грн/кг Min = 0.300 кг
Лимон в'ялений
Ціна закг
230 грн
230 грн/кг Min = 0.300 кг
Памела сушена
Ціна закг
230 грн
220 грн/кг Min = 0.300 кг
Папайя в'ялена
Ціна закг
220 грн

Показано 1 по 14 з 14 (Всього сторінок 1)

А в Провансі, наприклад, цукати — неодмінний атрибут різдвяного столу, один з 13-ти традиційних десертів. Готові цукати часто продаються у вигляді сумішей — наприклад, тропічних фруктів. Але самі ходові, звичайно, апельсинові і лимонні, і їх за бажанням можна зробити вдома: процес карамелізації фруктів в цукровому сиропі займе приблизно 1 день.

Втім, якщо цукати потрібні лише для прикраси, цілком підійде рецепт швидких цитрусових цукатів: тонко нарізану цедру апельсина, лимона або лайма прокип'ятити в невеликій кількості води, потім додати склянку цукру і дати йому повністю розчинитися. Знову прокип'ятити цедру в сиропі, давши рідини наполовину упаритися, перекласти цедру шумівкою на деко, посипати цукровою пудрою і остудити.

Ананасові цукати. Готові ананасові цукати найчастіше продаються в складі цукатний сумішей в формі дрібних кубиків — наприклад, разом з папайєю або манго. А цілі ананасові кільця перетворити в цукати можна і вдома: для цього скибочки консервованого ананаса з банки потрібно поварити на повільному вогні в міцному цукровому сиропі 40-45 хвилин, поки вони не стануть прозорими, а потім остудити і висушити.

Апельсинові цукати. Товсті апельсинові корочки спочатку потрібно вимочувати протягом 2 днів у прохолодній воді, після цього бланшувати на протязі 15 хвилин, остудити, тонко нарізати і кинути в киплячий цукровий сироп (на 1 кг кірок піде приблизно 1,5 кг цукру). Поварити хвилин п'ять, помішуючи, вимкнути вогонь і залишити годин на шість. І повторити операцію — як мінімум три-чотири рази по 5 хвилин дати покипіти в сиропі, додавши в останній раз трохи лимонного соку. Залишити на 12 годин, потім відкинути на друшляк і дати стекти рідини. Викласти кірки на деко і висушити при кімнатній температурі.

Вишневі цукати. Рецепт приготування цукатів з вишні - самий трудомісткий і довгий: щоб ягоди правильно карамелізуватися, спочатку їх потрібно позбавити від кісточки, обсушити, потім залити киплячим цукровим сиропом і залишити на пару днів. Злити сироп, в якому дотримувалися вишня, залити новим і п'ять разів поспіль, після кожного разу даючи ягодам охолонути, по кілька хвилин проварити на слабкому вогні, і знову залишити - але в цей раз вже на 10-12 днів. Потім процідити сироп через сито і висушити ягоди в духовці при температурі 40-45 градусів.

Імбирні цукати. Імбирні цукати простіше купити готові - непогані продаються під марками Marque déposée або Mo-Ly — але якщо дуже хочеться, то можна зробити і самостійно. Для цього свіжий корінець імбиру потрібно очистити від шкірки, нарізати тонко і вимочити у воді, щоб пішла зайва пекучість. Потім зробити міцний цукровий сироп, кинути в нього імбир і варити на повільному вогні до тих пір, поки він не стане прозорим. Відкинути на друшляк, злити зайву рідину, розкласти часточки імбиру на деку і підсушити їх в духовці при 50 градусах протягом одного-двох годин.

Лимонні цукати. Хороші лимонні цукати можна зробити самостійно: для цього 1 кг лимонних кірок потрібно нарізати тонкими смужками і вимочити протягом дня в холодній воді, постійно її міняючи. Потім бланшувати кірки в 2 склянках води приблизно 15 хвилин, відкинути на друшляк, а в воді, де вони варилися, розчинити на повільному вогні 10 склянок цукру, щоб вийшов міцний цукровий сироп. В цьому сиропі кірки потрібно варити при слабкому кипінні по 15 хвилин 3-4 рази, в проміжках даючи сиропу повністю охолонути. Потім відкинути на друшляк і дати стекти рідини, після чого кірки викласти в один шар на деко і підсушити в духовці протягом 3 годин при температурі 50 градусів.

Цукати з суміші цитрусових цедру. Хороші цитрусові цукати варяться з кірок лимонів і апельсинів в цукровому сиропі до карамелізації, в результаті чого з корками відбувається справжня алхімічна метаморфоза: вони набувають багатий гірко-солодкий смак і дивовижну текстуру.

Магазин Яммі пропонує вам зекономити час на самостіному приготуванні та придбати цукати за привабливою ціною та доставкою по всій Україні.

Прайс лист на 【Цукати】

Цукати Цена Купить
Цукати асорті: ананас, вишня, папайя, апельсин, лимон 210 грн/кг Есть в наличии
Ананас сушений натуральний 290 грн/кг Есть в наличии
Ананас в цукрі, кільце 240 грн/кг Есть в наличии
Диня канталупа сушена 270 грн/кг Есть в наличии
Ківі сушений (цукати) 250 грн/кг Есть в наличии
Мандарин сушений 260 грн/кг Есть в наличии
Манго сушений 260 грн/кг Есть в наличии
Персик сушений 230 грн/кг Есть в наличии
Ананас в цукрі кубики 170 грн/кг Есть в наличии
Апельсин в'ялений 210 грн/кг Есть в наличии
Вишня сушена, коктейльна 245 грн/кг Есть в наличии
Лимон в'ялений 230 грн/кг Есть в наличии
Памела сушена 230 грн/кг Есть в наличии
Папайя в'ялена 220 грн/кг Есть в наличии