вам передзвонити?

*Зареєстровані користувачі можуть скоріше оформляти замовлення, відслідковувати їх та передивлятися історію замовлень.

Кошик

Приправи та спеції

120 грн/кг Min = 0.100 кг
Кунжут, він же Сезам (Іран)
Ціна закг
120 грн
Бажаний

Ваніль стручок, штуки
Ціна зашт
115 грн
2000 грн/кг Min = 0.030 кг
Кардамон зелений (насіння)
Ціна закг
2000 грн
Барбарис чорний для плову, 50 грам
Ціна зашт
32 грн
Бажаний

301 грн/кг Min = 0.100 кг
Сванська сіль (Грузія)
Ціна закг
301 грн
194 грн/кг Min = 0.100 кг
Базилік сушений мелений
Ціна закг
194 грн
-17%
Бажаний

170 грн/шт 205 грн/шт
Тахінна паста (кунжутна паста), 450гр
Ціна зашт
170 грн
165 грн/кг Min = 0.100 кг
Аджика мелена
Ціна закг
165 грн
Бажаний

Зіра (пряність, насіння), 50 грам
Ціна зашт
35 грн
312 грн/кг Min = 0.100 кг
Часник сушений, мелений
Ціна закг
312 грн
226 грн/кг Min = 0.100 кг
Куркума мелена
Ціна закг
226 грн
Бажаний

32 грн/кг Min = 1.000 кг
Мускатний горіх цільний (мускатник) 3шт
204 грн/кг Min = 0.100 кг
Перець червоний мелений, гострий
Ціна закг
204 грн
410 грн/кг Min = 0.100 кг
Перець чорний мелений, гострий
Ціна закг
410 грн
Приправа для риби 50г
Ціна зашт
25 грн
Спеції для плову, 50г
Ціна зашт
25 грн
Спеції для шашлику, 50 грам
Ціна зашт
25 грн
263 грн/кг Min = 0.100 кг
Сумах (Сумак)
Ціна закг
263 грн
Кмин Чорний (кумин), 50 грамм
Ціна зашт
25 грн
177 грн/кг Min = 0.100 кг
Кріп сушений
Ціна закг
177 грн
--13%
170 грн/шт 150 грн/шт
Шафран червоний справжній, 1 грам
Ціна зашт
170 грн

Показано 1 по 22 з 22 (Всього сторінок 1)

Купити спеції, приправи в Києві, ціни в Україні

Під час приготуванні їжі, причому неважливо, чи буде вона холодною або гарячою, не остання роль віддана спеціям та приправам. З їх допомогою можна змінити смак вашої страви, надати пікантності. Окрема група спецій може додати страві або тільки солодкий, тільки кислий, гострий або солоний присмак. Ми настільки звикли до приправ в нашій їжі, що навряд чи зможемо обійтися без них. Тому господарочкам та й просто тим, хто любить готувати має сенс купити приправи в Києві і в Україні в інтернет магазині продуктів харчування Яммі.

Приправи, спеції, прянощі купити у Києві

Прянощі це особлива група приправ, що дозволяє додати якусь родзинку страві. Зазвичай це продукти виключно рослинні - сюди входять плоди, листя, бруньки або коріння рослин, специфічно пахнучі, що володіють різною пекучістю та присмаком. За допомогою прянощів можна не просто поліпшити смак страви, вони також мають цілющий ефект.

Їх не вживають у великій кількості, вони застосовуються виключно для додання їжі важливого акценту. У число прекрасних властивостей прянощів входить пригнічення росту та розвитку бактерій, виведення токсинів з організму. Прянощами вважаються також і городня зелень та пряні трави.

За допомогою приправ можна створити цілу гаму смакових відчуттів. З них складається центральний кулінарний вектор, адже вони на смаковій основі складаються з ароматизаторів, спецій і прянощів. А купити спеції в Києві і в Україні зовсім нескладно. Якісна кухня без приправ просто не обходиться. До числа приправ відносять різні кетчупи, соуси, суміші сухих спецій і прянощів. Приправи це не просто кулінарний каприз, вони стали вже по-справжньому важливою, невід'ємною частиною будь-якої національної кухні.

Для того, щоб застосовувати прянощі і спеції, потрібно бути обізнаним про особливості ароматичних речовин. Адже з прянощами і спеціями, коли вони додані в їжу, щось відбувається. Під час приготуванні десерту або будь-якої холодної страви менше побоювань, адже можна не боятися, що в процесі закипання аромат зникне з парами.

Купити спеції у Києві
Продажа специй, приправ в Киеве

А такі страви як сирні паштети і сирні закуски, салати з домішкою зелені, селери, кропу, майонези і різні холодні соуси рекомендується готувати приблизно за годину до подачі для того, щоб інгредієнти настоялися, а ефірні речовини рівномірно розчинилися в жировій емульсії страви. Рекомендуємо вам купити прянощі в Києві і в Україні для того, щоб ваші страви завжди мали свій особливий смак, яскравий і незабутній. Особливо якщо ви плануєте вразити своїми кулінарними шедеврами своїх гостей, прянощі вам допоможуть в цьому.

Коли ж ви готуєте гаряче блюдо, варто робити зовсім по-іншому. Ароматні речовини слід додати в блюдо незадовго до того, як воно звариться, стушкується, підсмажиться або спечеться. І, особливо, якщо страва не задумана жирною, їх кладуть навіть вже в остаточно готову страву перед подачею її на стіл. Виняток становитимуть страви з перекрученим м'ясом, з начинками і фаршем.

У таких кулінарних виробах спеції вперемішку з сирим продуктом в міру свого нагрівання захищаються печеним або вареним шаром. Тому при випаровуванні вони не вивітрюються, а розчиняються в невеликій кількості жиру, який знаходиться в фарші.