Мигдаль, ціна від 42 грн
Купити мигдаль - Київ, Україна
Мигдаль відноситися до роду сливових, представляючи собою чагарник, рідше гіллясте невисоке дерево. Багато хто помилково відносять мигдаль до горіхів, насправді ж він відноситися до сімейства трояндових. Розмір і форма мигдалю схожа з абрикосовою кісточкою. Ще багато століть до нашої ери його збирали в Передній Азії і найближчих до нього районах, а потім його стали вирощувати на берегах Середземного і Чорного моря. Купити мигдаль в Києві і в Україні можна вибравши той, що сподобався і оформивши замовлення - а ми його швидко доставимо!
Цей чагарник добре себе почуває на кам'янистих схилах на висоті від 700 до 2500 метрів над рівнем моря, так як має розвинену кореневу систему. Найкраще він росте на грунтах багатих кальцієм. Як правило, кущі мигдалю ростуть на відстані 6-7 метрів один від одного колонією по 3-4 особини. Період цвітіння з лютого по квітень, дозріває в червні і липні. Мигдаль витримує короткочасні заморозки до -2-4 °C.
Купити мигдаль Київ.
Мигдаль містить жирні олії (30-55%), білки (приблизно 30%), комплекс вітамінів (С, А, Е, РР, вітаміни групи В), фарбувальні речовини, а також ефірні олії (0,6-0,9% ), що володіють специфічним запахом.
До складу мигдалевого олії входять гліцериди двох амінокислот (олеїнової та лінолевої). Олію, що отримується з неочищеними від оболонки насіння, містить незначну кількість ліноленової кислоти, відсутню в олії, отриманому з очищеного мигдалю.
Щоб додати особливу пікантність своїм хлібобулочним виробам вам треба купити мигдаль сирий. Солодкий мигдаль застосовують в кулінарії свіжим, смаженим, соленим, а також як прянощі при готуванні різних виробів з тіста, шоколаду, солодощів, лікеру, надаючи їм ніжний смак. Мигдальна стружка (пластівці, пелюстки) стануть дуже корисні при готуванні тортів, пирогів і всього, чого душа забажає.
Хочете відмінну закуску до пива? Слід купити мигдаль смажений і підсолений. Шкаралупу мигдальних кісточок використовують для ароматизації і фарбування вин і лікерів.
Мигдаль властивості
Крім того, з мигдалю готують молочний напій не тваринного походження.
В національній кухні Індонезії і Китаю мигдаль посів особливе місце, так як мигдаль, горіхи, і цитрусові додаються в більшість страв, особливо до рису, смаженої птиці, різних видів м'яса та інших продуктів. Калорійність мигдалю становить 575 ккал (2407 кДж) на 100 грам.
Олію з мигдалю використовують в фармацевтичних, харчових і парфумерних галузях промисловості. Цю олія отримують шляхом гарячого або холодного пресування насіння мигдалю. Крім того, мигдальна олія є розчинником камфори для ін'єкцій, і базою для косметичних та лікувальних мазей (має пом'якшувальну та протизапальну дію), його рекомендують приймати всередину, особливо дітям, як проносне, а у вигляді емульсій - як пом'якшувальний засіб.
Мигдаль, ціна на який варіюється в залежності від пори року, використовують у народній медицині при бронхіальній астмі, при спазмах і судомах; мигдальну олію вживали всередину як заспокійливий засіб при хворобах серця, як протизапальний при запаленні легенів і хворобах верхніх дихальних шляхів, при виразках шлунка і 12-палої кишки, при гастритах і цукровому діабеті всіх типів. Зовнішнє застосування мигдалевого олії доцільно для профілактики пролежнів у важкохворих пацієнтів.
Ключові слова: продаж мигдаля, продам мигдаль, Київ, Україна.