x

передзвонити

пошук

*Зареєстровані користувачі можуть скоріше оформляти замовлення, відслідковувати їх та передивлятися історію замовлень.

Авторизація

кошик

Олія чорного кмину

-10%
Бажаний

720 грн/шт 800 грн/шт
Олія Чорного Тмину Ефіопське 500мл. Хіт продажу!
-13%
Бажаний

700 грн/шт 800 грн/шт
Олія Чорного Кмину Королівське 500мл
-17%
Бажаний

250 грн/шт 300 грн/шт
Олія Чорного Кмину Ефіопське 125мл
-17%
Бажаний

250 грн/шт 300 грн/шт
Олія Чорного Кмину Королівське 125мл
-15%
Бажаний

299 грн/шт 350 грн/шт
Мед Чорного Кмину Хемані 125мл

Показано 1 по 5 з 5 (Всього сторінок 1)

Купити масло (олію) чорного кмину в Києві, ціна в Україні

Масло чорного кмину – вперше це масло почали використовувати більше 3000 років тому в медицині азіатських, африканських, середземноморських і близькосхідних країн. Воно згадується в трактатах знаменитого Гіппократа і Діоскорида.

Пророк Мухаммед на сторінках відгукується про олію насіння цієї рослини як про засіб від усіх недуг, за виключенням смерті. Десятки століть і до теперішнього часу масло з насіння кмину використовує аюрведа - ведична медицина народів Індії. Купити масло (олію) чорного кмину в Києві і в Україні запросто можна в інтернет-магазині Яммі.

Масло чорного кмину купити КиївМасло чорного кмину купити у Києві

Лікувальні властивості масла чорного кмину

Лікувальні властивості олії кмину засновані на великому вмісті в ньому мінеральних та інших корисних речовин, вітамінів. Воно ефективно протидіє інфекціям, паразитам і грибкам. Знімає хворобливість і спазми, допомагає поліпшити роботу жовчного міхура і сечовивідної системи.

По антибактерицидній дії масло випереджає частина синтетичних антибіотиків, не порушуючи мікрофлори в кишечнику.

Це масло (олія) активно використовується в косметології в догляді за волоссям та шкірою обличчя. Масло з насіння кмину, його користь і корисні властивості добре відомі лікарям різних спеціальностей.

Використання масла (олії) кмину

Завдяки високому вмісту фітостеролів, вітамінів А, Е і групи В, цинку та інших мінералів, ненасичених кислот Омега-6 і Омега-9 кминне масло знаходить застосування у виробництві косметики.

Продаж олії чорного кмину у Києві
Купити масло (олію) чорного кмину Київ

Масло (олія) чорнушки надає пом'якшувальну, тонізуючу і зволожуючу дію на шкіру, покращуючи її рельєф і структуру, розгладжуючи зморшки і розтяжки, добре запобігаючи розвитку запалень, вугрового висипу і целюліту. Сприяє процесу природного вироблення колагену. Фітостероли допомагають компенсувати брак естрогенів в період менопаузи у жінок.

Цілющі властивості дозволяють застосовувати кминне масло в лікуванні себореї (лупи). Воно захищає волосся від випадання, ламкості і сивини.

Шкода масла (олії) кмину і протипоказання

  • При неправильному застосуванні масло кмину може нести шкоду. І існують протипоказання при вагітності.
  • Вагітним жінкам приймати його не можна.
  • Не дозволяється пити масло людям після недавньої трансплантації органів і при індивідуальній непереносимості.
  • Можливі побічні ефекти - алергія і подразнення шкіри.